Máte chuť na pravú vidiecku zverinovú pochúťku? Pripravte si lahodného zajaca na smotane , vynikajúci zverinový guláš alebo zapečeného bažanta .

Ako pripravovať mäso na divoko

Nezohnali ste pekný kúsok zveriny? Nevadí, môžete si ľahko pripraviť aj iný druh mäsa na divoko, stačí použiť to správne korenie na čele s borievkou. Vyskúšajte jednoduché recepty na mäso ala zverina , ktoré si zamiluje celá rodina.

Vedeli ste, že medzi zverinu sa počíta aj králičie mäso a zajačie mäso ? Napriek tomu, že králiky pobehujú skôr po babičkinom dvore než po lesoch, ich mäso sa kvalitou i chuťou blíži najviac práve zverine. Pripravte si obľúbeného králika na niekoľko spôsobov a ak by ste radi ochutnali aj niečo viac zverinového, vyskúšajte napríklad lahodného pečeného zajaca .

Zverina=najzdravšie mäso

Zverina je zrejme najzdravší variant mäsa , pretože obsahuje minimum tuku a škodlivých látok spôsobených veľkochovom. Vysoká zver voľne pobehuje po lesoch a odboroch a nekŕmi sa priemyselnými krmivami. Preto aj „divoké“ mäso je nabité zdraviu prospešnými látkami a dopriať si ho môžu všetci vyznávači zdravého životného štýlu.