Každý kto ochutná náš tvarohový koláč bez pečenia, bude chcieť poznať recept! Sú dokonalé

Recepty na nepečený cheesecake vám nielen zachutia, ale ušetria aj čas.

Ak nemáte čas na pečenie, nie je nič jednoduchšie ako si pripraviť túto dobrotu.

Zamiluje sa celá rodina!

Nepečený cheesecake s jahodami

Postupujte podľa nášho receptu na cheesecake bez pečenia a vytvorte si lahodný letný dezert na všetky príležitosti. Alebo sa inšpirujte v ďalších receptoch na tvarohový koláč s jahodami .

Čo budeme potrebovať

  • 250 g sušienok
  • 100 g masla (rozpusteného)
  • 1 lyžička vanilkového extraktu
  • 600 g plnotučného mäkkého syra
  • 100 g práškového cukru
  • 284 ml hustej smotany
  • 400 g jahôd (rozpolených)
  • 25 g práškového cukru

Postup

  • Vložte sušienky do plastového vrecka a pomocou valčeka rozdrvte na omrvinky.
  • Omrvinky preložte do misy a potom prelejte rozpusteným maslom.
  • Dôkladne premiešajte, pokiaľ nebudú omrvinky úplne obalené. Vyklopte ich do pripravenej formy a pevne zatlačte na dno, aby ste vytvorili rovnomernú vrstvu.
  • Nechajte 1 hodinu v chladničke stuhnúť.
  • Dvojitú smotanu nalejte do misy a šľahajte elektrickým šľahačom, kým nezačne hustnúť.
  • Mäkký syr, práškový cukor a vanilku dajte do samostatnej misy, potom šľahajte 2 minúty elektrickým šľahačom, kým zmes nebude hladká a nezačne hustnúť.
  • Vmiešajte smotanu.
  • Krém navrstvite na sušienkový základ. Hornú časť tvarohového koláča uhlaďte.
  • Nechajte cez noc stuhnúť v chladničke.
  • Cheesecake nechajte asi 30 minút pred podávaním zahriať na izbovú teplotu.
  • Polovicu jahôd rozmixujte v mixéri alebo kuchynskom robote na kašu s práškovým cukrom a 1 lyžičkou vody, potom prepasírujte.
  • Na tortu navŕšte zvyšné jahody a vrch prelejte pyré.
Ružová sladká krémová torta s jahodami.
Zdroj: biancazapatka.com

Klasický cheesecake bez pečenia

Tradičný nepečený cheesecake je naozaj najdokonalejší a najľahší tvarohový koláč. Tento recept na nepečený tvarohový koláč vám prinesie hladký a krémový dezert, ktorý sa v chladničke krásne usadí. Je ľahko sladký a dokonale osviežujúci!

Čo budeme potrebovať

Na kruste

  • 240 g grahamových krekrov (rozdrvené)
  • 70 g cukru
  • 115 g masla (rozpusteného)

Na koláč

  • 300 ml hustej smotany
  • 680 g plnotučného smotanového syra
  • 100 g kryštálového cukru
  • 15 g práškového cukru
  • 60 g kyslej smotany
  • 2 lyžičky citrónovej šťavy
  • 1 lyžička čistého vanilkového extraktu

Postup

  • Zmiešajte ingrediencie na sušienkový základ.
  • Zmes vsypte na dno formy a tesne umačkajte. kreker.
  • Pri príprave náplne dajte na 10–20 minút zmraziť.
  • Ručným mixérom vyšľahajte studenú smotanu do tuha na stredne vysoké otáčky, asi 4–5 minút.
  • Vyšľahajte na strednú rýchlosť smotanový syr a kryštálový cukor, kým nebude dokonale hladký a krémový.
  • Pridajte práškový cukor, kyslú smotanu, citrónovú šťavu a vanilkový extrakt.
  • Šľahajte 2–3 minúty na stredne vysokú rýchlosť, pokiaľ nebude zmes hladká.
  • Pomocou mixéra na nízku rýchlosť alebo gumovou stierkou vmiešajte šľahačku do tvarohovej náplne, kým sa nespoja.
  • Vyberte krustu z mrazničky a rozotrite náplň na kruste.
  • Pevne zakryte plastovou fóliou a chlaďte aspoň 6–8 hodín. Pre najlepšie výsledky je najlepšie 12 hodín.

Zvyšky tvarohového koláča uložte v chladničke po dobu až 5 dní.

Sklenená nádoba s lahodným tradičným cheesecakom.
Zdroj: laurenslatest.com

Nepečený tvarohový koláč s čokoládou

Čokoládový cheesecake, ktorý je nepečený vám vyrazí dych! Jed tak vláčiky, krémový, chutný, že už nebudete chcieť servírovať nič iné. Ale pretože čokolády nie je nikdy dosť, inšpirujte sa aj ďalšímireceptami na klasickú tortu s čokoládou .

Čo budeme potrebovať

  • 75 g masla (rozpusteného)
  • 250 g sušienok
  • 250 g mascarpone
  • 300 g plnotučného mäkkého syra
  • 50 g práškového cukru
  • 40 g kakaového prášku
  • 300 ml smotany
  • 200 g kondenzovaného mlieka (skaramelizovaného)
  • 50 g horkej čokolády

Postup

  • Sušienky rozmixujte na jemnú strúhanku, potom pridajte maslo a znovu mixujte.
  • Vyklopte zmes do formy a pevne vtlačte na dno formy. Počas prípravy náplne chlaďte.
  • Jemne premiešajte mascarpone, mäkký syr, práškový cukor a kakao do hladka.
  • V samostatnej miske ušľahajte smotanu do tuha a potom ju vmiešajte do zmesi mascarpone.
  • Nalejte zmes na sušienkový základ a zarovnajte.
  • Chlaďte 1 hodinu.
  • Kondenzované mlieko v hrnci trochu rozohrejte, aby bolo ľahko roztierateľné.
  • Nalejeme na cheesecake, jemne rozotrite a vychlaďte.
  • Medzitým čokoládu opatrne rozpustite v miske umiestnenej nad panvicou s vriacou vodou alebo v mikrovlnnej rúre.
  • Pokvapkajte ním kondenzované mlieko.
  • Nechajte vychladnúť, kým nebudete pripravení na podávanie.
Sladký koláč plný mascarpone a čokolády.
Zdroj: mildlymeandering.com

Nepečený cheesecake so sušienkami Lotus

Sušienky Lotus Biscoff sú podľa nás jedny z najlepších sušienok na trhu a my sa nemôžeme nabažiť tohto lahodného tvarohového koláča, ktorý je nimi plný. Tento recept je tiež ako tieto sušienkové dezerty , bez pečenia, takže jeho príprava je naozaj jednoduchá a jediná časovo náročná (a najťažšia) časť je čakanie, kým vychladne.

Čo budeme potrebovať

Na základ

  • 250 g sušienok Lotus Biscoff
  • 100 g masla (rozpusteného)

Na náplň

  • 500 g smotanového syra
  • 100 g práškového cukru
  • 300 ml smotany
  • 1 lyžička vanilkový extrakt
  • 100 g hladkej nátierky Lotus Biscoff

Na polevu

  • 50 g hladkej nátierky Lotus Biscoff
  • 50 g sušienok

Postup

  • Sušienky ušľahajte v kuchynskom robote, kým nebudú jemne namleté.
  • Pokvapkajte rozpusteným maslom a premiešajte, kým sa nespoja. Na dno pripravenej formy vyklopte sušenkovú zmes.
  • Sušienky natlačte na dno formy a dajte do chladničky vychladiť.
  • Urobte náplň. Mixérom vyšľahajte smotanový syr a práškový cukor do hladka, potom zašľahajte smotanu a vanilku, kým nie je zmes hustá a nedrží tvar.
  • Nalejte polovicu zmesi smotanového syra do formy, rozotrite a potom pridajte po lyžičkách Biscoff nátierku.
  • Navrch vyklopte zvyšnú smotanovú syrovú zmes a rozotrite.
  • Nechajte v chladničke vychladiť aspoň 6 hodín alebo cez noc.
  • Až budete pripravení na podávanie, pripravte polevu.
  • Nátierku Biscoff vložte do malej žiaruvzdornej misky a rozohrejte ju nad vodným kúpeľom.
  • Miešajte, kým nebude hladká a tekutá, potom stiahnite z platne a udržujte v teple.
  • Sušienky nahrubo rozdrvte.
  • Cheesecake vyberte z formy a preložte na servírovací tanier.
  • Polovicu rozpustenej nátierky pokvapkajte povrch cheesecaku a potom naň rozsypte sušienky.
  • Nakoniec pokvapkajte zvyšnou nátierkou.

K výbornému dezertu sa hodí výborná káva. Pripravte si ju v najlepších kávovaroch Tchibo . V našej recenzii zistíte, ktorý je ten najlepší!

Lahodný tvarohový koláč poliaty sladkou nátierkou Biscoff.
Zdroj: birminghamupdates.com

Oreo cheesecake bez pečenia

Chrumkavý Oreo základ, hladká Oreo tvarohová náplň a ešte viac Oreo navrchu. To je najlepší recept na nepečený tvarohový koláč s Oreo. A pre skutočných milovníkov týchto sušienok tu máme torty plné týchto kakaových dobrôt .

Čo budeme potrebovať

  • 150 g Oreos (cca. 13 sušienok)
  • 40 g masla

Na náplň

  • 235 ml smotany
  • 235 g smotanového syra
  • 75 g práškového cukru
  • 115 g Oreos (cca. 10 sušienok)

Na ozdobu

  • 75 ml smotany
  • 8 Oreo

Postup

  • Rozpustite maslo a rozdrvte Oreo sušienky (150 g).
  • Zmiešajte rozdrvené sušienky a rozpustené maslo.
  • Zmes sušienok vložíme do pripravenej formy a vtlačte na dno.
  • Plech dajte do chladničky vychladiť, zatiaľ čo budete robiť tvarohovú náplň.
  • Oreo sušienky rozdrvte najemno.
  • Smotanu ušľaháme do tuha.
  • Pridajte smotanový syr a práškový cukor a znova šľahajte, kým zmes nevytvorí tuhé špičky.
  • Nakoniec pridajte rozdrvené Oreo sušienky a zašľahajte do zmesi.
  • Vyberte základ na cheesecake z chladničky. Do formy pridajte tvarohovú zmes.
  • Cheesecake vráťte do chladničky na minimálne 2 hodiny vychladiť.
  • Až budete pripravení servírovať svoj cheesecake, vyberte ho z chladničky.
  • Dvojitú smotanu ušľahajte, kým sa nevytvoria tuhé špičky. Vložte do zdobiaceho vrecka opatreného hviezdicovou špičkou.
  • Okolo okraja cheesecaku naneste 8 hviezdičiek smotany.
  • Nakoniec do každej hviezdičky smotany pridajte sušienku a podávajte.
Nadýchaný a sladký koláč z tvarohu a syra s oreo sušienkami.
Zdroj: janespatisserie.com

Ako ozdobiť nepečený cheesecake?

Jahodové srdiečka

  • jahodové želé

Postup

  1. Želé nalejte do zdobiaceho vrecka s malým otvorom a začnite na povrchu robiť malé kvapôčky, smerom von od stredu. Pri pohybe smerom k vonkajšiemu okraju torty zväčšujte kvapôčky.
  2. Potom pomocou špajle pretiahnite súvislú čiaru cez každú kvapku, rovnako postupujte od stredu k vonkajšiemu okraju. To dá červeným guličkám džemu tvar srdca.

Čokoládová mriežka

  • horká čokoláda (rozpustená)
  • čerstvé jahody
  • čerstvé maliny
  • čerstvé čučoriedky

Postup

  1. Horkú čokoládu vložte do zdobiaceho vrecka a urobte niekoľko čiar po celom povrchu koláča. Potom otočte tortu o 90 stupňov a opakujte, aby ste získali mriežkový vzor.
  2. Čerstvé ovocie položte na okraj torty na ozdobu.

Karamelové šípky

  • rozpustený karamel

Postup

  1. Najprv nalejte karamel v širokých pruhoch na koláč.
  2. Jemne pretiahnite čepeľ noža karamelom, čím na povrchu torty vytvoríte vzor šípky.

Milan & Ondra

Obaja sme fanúšikmi dobrého jedla a radi varíme. Na tomto webe vás chceme inšpirovať tradičnými, ale aj menej bežnými receptami. Budeme radi, ak naše recepty vyskúšate a dáte nám vedieť, ako vám chutili. Dobrú chuť! :)

Páčil sa vám tento článok? Dajte 5 hviezdičiek. :)

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.