Recepty na rezy z Bebe sušienok jednoducho musíte vyskúšať! Zamilujete si ich na prvé uhryznutie

Nie je nič lepšie ako recepty na vláčne Bebe rezy.

Vychutnajte si kombináciu sušienok, sladkého cesta a vyváženej náplne.

Akú krémovou polevou je neskôr ozdobiť, to sa dozviete na konci článku.

Bebe rezy bez pečenia

Tieto krémové rezy sú kombináciou pudingu a sušienok. Sú dokonalým dezertom k čaju alebo káve, tak ako rezy s perníkom , ktoré vám taktiež nesmú ujsť!

Čo budeme potrebovať

  • 3 vajcia
  • 150 g cukru
  • 70 g kukuričného škrobu
  • 10 ml vanilkového extraktu
  • 700 ml mlieka
  • 150 g smotanového syra
  • Bebe sušienky

Čo budeme potrebovať

  • V hrnci zmiešame vajcia a cukor.
  • Potom pridajte škrob, extrakt a horúce mlieko.
  • Priveďte do varu a nechajte zhustnúť.
  • Potom zmes vychladnúť a pridajte syr.
  • Krém vlejete do formy a vložte do mrazničky na 4-5 hodín.
  • Potom navrch rozdeľte sušienky a podávajte.
Zapekacia misa plná rezov s vláčnymi sušienkami.
Zdroj: thebigsweettooth.com

Rezy z Bebe sušienok a karamelu

Tieto nepečené rezy s Bebe as karamelovou vrstvou sú preliate čokoládou sa môžu stať rýchlo návykovou pochúťkou. To platí aj o týchto najlepších rezoch s orechmi , ochutnajte ich vláčne cesto.

Čo budeme potrebovať

  • 300g Bebe sušienok
  • 175 g masla

Na karamel

  • 75 g masla
  • 75 g práškového cukru
  • 375 g kondenzovaného mlieka

Na čokoládu

  • 200 g čokolády
  • 25 g masla

Postup

  • Potrite vnútro formy maslom.
  • Sušienky rozdrvte na jemnú strúhanku.
  • Jemne rozpustite maslo, pridajte ho sušienkové omrvinky a dobre premiešajte.
  • Zmes preložte do pripravenej formy a uhlaďte.
  • Maslo a cukor dajte do hrnca na miernu teplotu a pravidelne miešajte, pokiaľ sa cukor nerozpustí.
  • Pridajte kondenzované mlieko a za stáleho miešania varte asi 10 minút do mierneho zhustnutia, ale bez zmeny farby.
  • Hrniec zložte z platne a karamel nalejte na studený sušienkový základ.
  • Uhlaďte a nechajte stuhnúť.
  • Rozpustite čokoládu a maslo.
  • Premiešame a na studený karamel potrite čokoládovou polevou.
  • Nechajte vychladnúť a nechajte stuhnúť.
Kúsky lahodných rezov so sušienkovým základom a karamelovo čokoládovou vrstvou.
Zdroj: now-forager.com

Rezy zo zlámaných sušienok

Použite nalámané sušienky na dno formy a vytvorte tieto Bebe rezy. Pre ďalšiu sladkú inšpiráciu navštívte náš web a vyskúšajte napríklad tieto jahodové rezy .

Čo budeme potrebovať

  • 250 g masla
  • 100 g práškového cukru
  • 150 g hnedého cukru
  • 2 lyžičky vanilkového extraktu
  • 1 lyžička mandľového extraktu
  • 1 pomaranč (kôra)
  • 4 vajcia
  • 250 g hladkej múky
  • 2 lyžičky prášku do pečiva
  • 2 lyžice mlieka

Na ganache

  • 300 g bielej čokolády
  • 150 ml smotany

Na sušienky

  • 30 g venčekových sušienok
  • 30 g čokoládových Bebe sušienok
  • 30 g bielych Bebe sušienok

Postup

  • Rúru rozpálime na 180 stupňov. Formu vymažte maslom.
  • Maslo a cukry dajte do misy a vyšľahajte do svetlej a nadýchanej hmoty.
  • Pridajte vanilkový a mandľový extrakt a pomarančovú kôru.
  • Pridajte vajcia jedno po druhom.
  • Pridajte múku s práškom do pečiva a šľahajte 2 minúty, kým nevznikne hladké cesto.
  • Zalejte mliekom.
  • Zmes nalejte do pripravenej formy a pečte na strednej priečke 25–30 minút, kým špajľa zapichnutá do stredu nevyjde čistá.
  • Rezy nechajte 10 minút vychladnúť vo forme a potom preložte na chladiacu mriežku, kým úplne nevychladne.
  • Medzitým si pripravte ganache. Nasekanú bielu čokoládu dajte do veľkej žiaruvzdornej misy.
  • V malom kastróliku priveďte do varu smotanu a ihneď ju nalejte na čokoládu. Nechajte rozpustiť.
  • Šľahajte smotanu a rozpustenú čokoládu, kým nevznikne hladká zmes ganache.
  • Rozotrite ganache na vychladnuté rezy.
  • Sušienky nahrubo nalámte a potom ich rovnomerne rozprestrite po rezoch.
Kúsky sladkých rezov so zlámanými sušienkami.
Zdroj: Vicki Poem

Rezy z čokoládových Bebe sušienok a arašidového masla

Arašidové maslo a čokoládové sušienky sú dokonalým spôsobom, ako si vychutnať neuveriteľne dobrú pochúťku. Vážne – tento recept na Bebe rezy je predovšetkým o pôžitku.

Čo budeme potrebovať

  • 250 g čokoládových Bebe sušienok
  • 125 g rozpusteného masla
  • 200 g mliečnej čokolády
  • 20 g mäkkého masla
  • 300 g hladkého arašidového masla
  • 100 g sirupu
  • 1 lyžička vanilkového extraktu

Postup

  • Rozdrvte sušienky na omrvinky.
  • V miske zmiešame rozpustené maslo do rozdrvenej sušienky.
  • Zmes sušienok preložte do vymastenej formy a rozprestrite.
  • Formu dajte na 20 minút do chladničky, aby sušienkový základ stuhol.
  • Pripravte si arašidovú náplň zmiešaním arašidového masla, sirupu a vanilkového extraktu.
  • Po 20 minútach vyberte formu z chladničky.
  • Opatrne pridajte arašidovú zmes na sušienky.
  • Vráťte do chladničky na ďalších 20 minút.
  • Na vodnom kúpeli si rozpustite čokoládu s mäkkým maslom.
  • Plech vyberte z chladničky a arašidovú vrstvu prelejeme mierne vychladnutou čokoládou.
  • Nechajte stuhnúť.

K sladkým rezom z beba sušienok neodmysliteľne patrí káva. Vyberte si tennajvýkonnejší automatický kávovar z našej recenzie!

Sušienkový základ s arašidovou vrstvou a čokoládou.
Zdroj: nadiashealthykitchen.com

Najlepšie polevy na zdobenie rezov

Klasický maslový krém

Táto poleva je najjednoduchšia a najbežnejšia maslová poleva – a najrýchlejšie sa vyrába. Často sa používa v sáčku na zdobenie tort. Navyše je to najodolnejšia možnosť na písanie. Táto poleva je známa svojou sladkou, bohatou chuťou, ale dá sa ľahko zmeniť pridaním vanilkového, mandľového, citrónového alebo dokonca mätového extraktu. Vyrába sa z troch základných surovín: masla, cukrárskeho cukru a mlieka.

Francúzsky maslový krém

Francúzsky maslový krém je ľahká, hladká a krémová poleva. Skladá sa z cukrového sirupu, vaječných žĺtkov a masla, takže pripomína puding. Vyrába sa metódou piatej à bombe.

Nemecký maslový krém

Nemecký maslový krém je známy svojou krémovou textúrou bez toho, aby bol príliš sladký. Vyrába sa z cukrárskej smotany, masla, cukrárskeho cukru a vybranou príchuťou. Cukrársky krém je varená zmes mlieka alebo smotany, kukuričného škrobu a vaječného žĺtka. Cukrársky krém a maslo sa ušľahajú a potom sa pridá cukrársky cukor.

Milan & Ondra

Obaja sme fanúšikmi dobrého jedla a radi varíme. Na tomto webe vás chceme inšpirovať tradičnými, ale aj menej bežnými receptami. Budeme radi, ak naše recepty vyskúšate a dáte nám vedieť, ako vám chutili. Dobrú chuť! :)

Páčil sa vám tento článok? Dajte 5 hviezdičiek. :)

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.