Paradajka, výnimočná plodina, bez ktorej by nielen talianska kuchyňa nebola tým, čím je. Milan & Ondra 29. 10. 2022 Paradajky sú chutné a zdravé. Často ich konzumujeme oveľa viac, než si uvedomujeme. Spoznajte s nami všetky ich tváre a chute.
Špenát, superpotravina, ktorá ponúka množstvo benefitov pre vaše zdravie! Čo ďalšie by ste mali vedieť? Milan & Ondra 29. 10. 2022 Špenát, superpotravina, ktorá ponúka množstvo benefitov pre naše zdravie! Aké živiny obsahuje? Pre koho je prospešná? To všetko sa dočítate!
Čučoriedky, zázračné modré bobule, bohaté na vitamín C. Čo ďalšie by ste o nich mali vedieť? Milan & Ondra 29. 10. 2022 Čučoriedky, modré bobule, ktoré ponúkajú množstvo benefitov pre naše zdravie. Aké sú ich druhy? Ako ich môžeme spracovať? Všetko sa dozviete!
Všetko o cesnaku: Aký má vplyv na ľudské zdravie, prečo ho (ne)jesť surový a čo je vlastne čierny cesnak? Milan & Ondra 29. 10. 2022 Cesnak, ako ho spracovať, aby mal liečivé účinky? Ten český možno poznáte, ale čo ten čierny a ostatné druhy? Veľký cesnakový súhrn!
Žito, základ zdravej kuchyne, ktorý by nemal chýbať vo vašom jedálničku! Milan & Ondra 29. 10. 2022 Všetky dôležité informácie o raži na jednom mieste! Čo všetko sa z neho vyrába? Ako ho správne pripraviť? Poďme na to!
Kel, zelený zázrak, ktorý buď milujete, alebo nenávidíte. Prečo ju vziať na milosť? Milan & Ondra 29. 10. 2022 Ku kelu často pristupujeme s predsudkami. Prečo ju jesť a ako ju uvariť tak, aby nám chutila? Veľký súhrn v jednom článku!
Repka, univerzálna rastlina, ktorá je neprávom spojená s množstvom predsudkov. Prestaňte im veriť! Milan & Ondra 29. 10. 2022 O repke ako rastline aj oleji, ktorý sa z nej získava, koluje množstvo mýtov. Repkový olej je ale v skutočnosti kvalitný produkt. Prečo?
Zemiaky, neobyčajne obyčajná plodina, bez ktorej by bol náš jedálniček oveľa chudobnejší Milan & Ondra 29. 10. 2022 Zemiaky sú základom mnohých pokrmov. Čo všetko je o nich užitočné vedieť? Sú zdravšie zemiaky, alebo batáty?
Cícer je vždy správnou voľbou. Spoznajte všetky jej tváre! Milan & Ondra 29. 10. 2022 Hummus, falafel, nátierka, polievka či šalát. Cícer má v kuchyni všestranné využitie. Inšpirujte sa našimi rozmanitými nápadmi.
Mak je jeden z pokladov slovenskej kuchyne. Vedeli ste o ňom tieto informácie? Milan & Ondra 29. 10. 2022 Český mak je pojem. Je nielen chutnou súčasťou mnohých typických pokrmov, ale jeho konzumácia je tiež veľmi zdravá. Prečítajte si náš článok!