Plody rakytníka skrývajú obrovskú liečivú silu! Ako využiť v kuchyni túto superpotravinu? Milan & Ondra 23. 09. 2022 Rakytník je celkom neznáma superpotravina. Liečivé účinky sú obrovské a zároveň skvele chutí. Ako ho vypestovať a použiť?
Sladká stévia je skvelou možnosťou, ako nahradiť vo svojom živote cukor. Ale je naozaj zdravá? Milan & Ondra 23. 09. 2022 Stévia je dobre známa ako prírodné sladidlo. Kto ju môžete používať? Ako si ju vychutnať a použiť v kuchyni?
Ženšen posilní vaše zdravie a čerstvý koreň môžete využiť aj v kuchyni Milan & Ondra 23. 09. 2022 Ženšen je efektívny doplnok stravy pre mnoho zdravotných problémov. Ako ho používať? Čo môžete očakávať?
Rozmarín, aromatická bylinka plná zdravotných aj kulinárskych benefitov! Milan & Ondra 23. 09. 2022 Voňavá bylinka, ktorá prevonia celý váš byt. Prečítajte si u najlepších benefitoch, ktoré vám rozmarín môže poskytnúť! To a oveľa viac!
Skorocel nie je burinu, ale liečivá bylinka! Prečítajte si o jeho benefitoch a jeho pestrom využití Milan & Ondra 23. 09. 2022 Skorocel je pre nás známi skôr ako otravná burina. Prečítajte si prečo ho začať vnímať úplne inak a objavte jeho kúzlo!
Kôpor ako základ českých nakladaných uhoriek aj gréckeho dipu tzatziki. Spoznajte túto vitamínovú bombu viac! Milan & Ondra 23. 09. 2022 Kôpor je aromatická bylinka, ktorá má svoje miesto v každej európskej kuchyni. A nielen to, tiež má liečivé účinky, o ktorých možno ani neviete!
Ligurček lekársky, bylinka ktorá nielen chutí, ale aj lieči! Prečítajte si o ňom viac Milan & Ondra 23. 09. 2022 Ligurček lekársky je všestranná rastlinka, ktorá má svoje miesto nielen v kuchyni, ale aj v liečiteľstve. Zistite prečo tomu tak je!
Šalvia lekárska, nenápadná liečivá bylinka aj korenie v jednom. Pestovať ju možno v kvetináči aj v záhradke. Milan & Ondra 23. 09. 2022 Vytrvalá bylina so skvelými liečivými účinkami, ktorá sa pre svoju vôňu a výraznú chuť používa aj ako korenie. To všetko je šalvia.
Estragón alebo palina, je obľúbenou francúzskou bylinkou! Naučte sa s ním pracovať aj vy Milan & Ondra 23. 09. 2022 Estragón patrí k obľúbenej francúzskej kulinárskej bylinke, ktorú poznáme u nás pod názvom palina kozelec. Prečítajte si ako ho využiť!
Sladkého drievka nie je len v gumových cukríkoch! Prečítajte si o jej liečivých účinkoch aj využití v kuchyni Milan & Ondra 23. 09. 2022 Sladká a mierne horká chuť, je typickým znakom pre sladké drievko. Zistite kde a ako ju použiť, okrem dobre známej cukrovinky!