Slovenské tiramisu

Príprava

Príprava

0 min.
Porcie

Porcie

1 porcia
Katégoria

Kategória

Slovenské tiramisu

Ingrediencie

1 balenie dlhých piškótov
káva
350g mascarpone
500g jemného tvarohu
2 PL medu
1 balíček vanilkového cukru


 

Postup receptu

1. Na začiatok začneme tým, že si uvaríme instantnú kávu. 

2. Ďalším krokom bude, že si vymiešame mascarpone, tvaroh, vanilkový cukor a med do hladkého krému, ale ručne.

3. Pripravíme si podtácnik, na ktorom bude koláč uložený. Na tácku si budeme ukladať namáčané piškóty v káve čo najviac k sebe.

4. Na piškóty nanášame krém a na krém namáčané piškóty. Takto to striedame, až kým nám nedojde krém, ale krém musí byť zároveň aj posledná vrchná vrstva. Tiramisu pripravené do chladničky ešte posypeme kakom. Po pár minútach keď bude tiramisu vychladené môžme podávať.

 

Ďalšie recepty z kategórie Tiramisu

Pozrite si aj iné chutné recepty