Kapustnica s mäsom

Príprava

Príprava

0 min.
Varenie

Varenie

0 min.
Porcie

Porcie

5 porcií
Katégoria

Kategória

Kapustnica s mäsom

Ingrediencie

400g údeného mäsa
350g bravčového mäsa
200g klobásy
kyslá kapusta
huby
cesnak
cibuľa
čierne korenie
nové korenie
bobkovýý list
soľ
majoránka
rasca

Postup receptu

1. Dáme si vodu do hrnca, do ktorej vložíme údené a bravčové mäso. Varíme až kým bude mäso mäkké. Potom pridáme nakrájanä kyslú kapustu, nakrájanä cibuľu, huby, korenie, cesnak a rascu.

2. Potom vyberieme mäso a pokrájame ho. Nakrájané mäso vložíme späť variť. Ďalej prihodíme pokrájanú klobásu. Nakoniec už len pridáme majoránku a soľ.

Ďalšie recepty z kategórie Polievky

Pozrite si aj iné chutné recepty