Zelenina ako chuťovka aj príloha

Doprajte si výbornú a šťavnatú zeleninu. Grilovaním je možné si upraviť rôzne druhy zeleniny. Medzi najobľúbenejšie patria kukurica, mrkva, cuketa, špargľa, zemiaky, cibuľa, baklažán, paradajky, pa riky alebo červená repa. Úplne najlepšie je, ak zeleninu vopred naložíte do marinády alebo dobre okoreníte. Pozrite sa na naše tipy na najlepšiu zeleninu na grile .

Mäso, ktoré budete chcieť jesť stále

Prichystať si môžete aj náramný kúsok mäsa. Ako na to? Chce to nielen správnych ingrediencií, ale aj postupu. Mäso si tak zachová jeho šťavnatosť, a keď sa správne dochutí, je to jedna báseň. Inšpirujte sa grilovacími tipmi na prípravu nielen mäsa a pripravte si krkovičku, kuriatko, rebierka, zeleninu či huby.

Týmto spôsobom sa dajú pripraviť aj výborné ryby. Všetko závisí od vašej voľby. Chcete pstruh, makrela alebo losos? A údeniny tiež nie sú žiadnym problémom. Získajte inšpiráciu, ako urobiť tie najlepšie grilované údeniny .

Viete, ako urobiť tú najlepšiu marinádu? Súhra chutí musí byť tá najlepšia. Ako ju docielite? Skúste tienajobľúbenejšie marinády na gril .

Do alobalu pre rýchlejšiu a chutnejšiu prípravu

Navyše sa v alobale dajú pekne ugrilovať aj menšie kúsky, do grilu nekvapká žiadna šťava z mäsa, zeleniny či ovocia a nič sa nepripeká. Chcete šťavnatý kus ananásu, zmes zeleniny, šampiňóny, hermelín či kuracie? Pozrite sa, ako na najchutnejšie grilovanie v alobale .

Syry k zelenine, mäsu alebo len tak

Obľúbené sú najmä hermelíny. Či sú nakladané v bylinkách alebo len tak čisté, sú jednoducho výborné. A keď sa skombinujú s kúskami grilovanej zeleniny, je to paráda. Pozrite sa na recepty na grilované syry v 3 variantoch a vyberte si tú najlepšiu.

Nemáte ešte svoj vlastný gril? Vedeli ste, že si môžete mäso, zeleniny alebo syry ugrilovať aj v pohodlí domova napríklad pomocou sendvičovača?

V recenziách o sendvičovačoch sa dozviete, čo ešte okrem grilovania dokážu .