Ach, to kysnuté cesto!

Nebojte sa jeho prípravy, Stačí dobre postupovať a všetko sa podarí. Pokiaľ budete piecť z čerstvého droždia, nezabudnite si ho vopred vytiahnuť z chladničky, aby malo izbovú teplotu. Pozrite sa, ako nezahubiť kvasnice a docieliť lahodného kysnutého cesta . Upečte si buchty, langoše a koláče ako od babičky.

Pečieme pečivo

Žemle, rožky, chleby. Už ste ich doma vyskúšali? Domáca príprava z kvalitných surovín za to stojí. Pozrite sa, ako upiecť tie najlepšie rožky, žemle a bagety

Na sladko ku kávičke

Milujete kysnuté koláče, šišky, buchty, šatôčky či škoricové slimáky? Skúste si upiecť tie najlepšie kysnuté dobroty na sladko ako z cukrárne .

Na slano s náplňou

Zbiehajú sa vám sliny pri pomyslení na mäsom, údeninou, syrom alebo zeleninou plnený kúsok pečiva? Ani to nebude problém. Upečiete si dokonalé pečivo s náplňou .

Rýchlovky z lístkového cesta

Listové cesto je skvelou voľbou, pokiaľ nestíhate a chcete pripraviť nejakú plnenú variantu. A vlastne sa z neho dá urobiť množstvo receptov. Môžete si upiecť závin, šatôčky, slimáky, koláče, pizzu alebo dokonca lososa v listovej kruste. Inšpirujte sa receptami na slano z lístkového cesta .

Už ste premýšľali o domácej pekárni?

Ako každý produkt nesie svoje výhody aj nevýhody. Čo ale nahradí ten pocit, že si môžete dopriať prvotriedne pečivo podľa vlastných nápadov s minimom práce, a mnohokrát v lacnejšom variante? Oplatí sa to aj pre všetkých, ktorí si musia pripravovať bezlepkové pečivo. Poďte sa pozrieť na výhody aj nevýhody domácej pekárne vrátane popisu jej obsluhy .