Pečený vianočný losos

losos: 4 plátky
olivový olej
čierne korenie (mleté)
morská soľ
Kategória:
losos
Postup:
Na panvici rozpálime olej a na ňom osmažíme lososa potretého morskou soľou a čiernym korením. Pečieme z oboch strán nie príliš dlho – max. 7 min. Na tanieri môžeme dochutiť citrónom alebo limetkou.
Poslať recept na email: Pošli

Grilované kuracie prsia IV

biely jogurt, cesnak, čierne korenie (mleté), kuracie prsia, olivový olej, olivový olej, paprika, petržlenová vňať, rozmarín (čerstvý), šalvia, soľ, tymián, vínny ocot (biely)

Pečená makrela

cesnak, čierne korenie (mleté), makrela, olivový olej, petržlenová vňať, rozmarín (čerstvý), soľ, tymián

Losos v kôprovej omáčke

citrón, kôpor, kyslá smotana, losos, maslo, vaječný žĺtok

Cestinovový šalát s údeným lososom

čierne korenie (mleté), citrónová šťava, farfalle, losos (údený), majonéza, smotana na šľahanie, soľ, údený syr, uhorka (konzervovaná)

Tuniakový šalát II

cibuľa, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, fazuľa (konzervovaná), kukurica (konzervovaná), majonéza, ocot, soľ, tuniak (konzerva)

Pangasius s provensálskou omáčkou

bambino, cibuľa, čierne korenie (mleté), jablko, maslo, mlieko, pangas, provensálske korenie, soľ

Tuniaková nátierka IX

biele korenie (mleté), citrónová šťava, kyslá smotana, majonéza, petržlenová vňať, soľ, tuniak (konzerva), vajíčko

Tuniakový šalát

biely jogurt, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, hrášok (mrazený), kryštálový cukor, ľadový šalát, paprika, paradajky, pažítka, soľ, tuniak (konzerva), vajíčko

Lososová nátierka V

bambino, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, kôpor, kyslá smotana, losos (údený), pažítka, soľ, uhorka

Cestovinový nákyp s hráškom

bazalka (čerstvá), cesnak, čierne korenie (mleté), eidam, farfalle, hrášok (konzervovaný), nastrúhaný muškátový oriešok, olivový olej, smotana na šľahanie, soľ, vajíčko