Grilovaná bravčová krkovička III

bravčová krkovička: 1000 g
marináda
vajíčko: 4 ks
olivový olej: 5 PL
čierne korenie (mleté)
horčica: 2 PL
koreninová zmes - grilovacie korenie: 1 PL
sójová omáčka: 4 PL
worchestrová omáčka: 4 PL
Kategória:
bravčové mäso
gril
Postup:
Bravčovú krkovičku umyjeme a nakrájame na plátky. Marinádu pripravíme zmiešaním vajíčok, sójovej, worchestrovej omáčky, horčice, oleja, čierneho korenia. Mäso dáme do marinády a necháme marinovať 24 hodín. Mäso potom ugrilujeme z oboch strán.
Poslať recept na email: Pošli

Tuniakový šalát II

cibuľa, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, fazuľa (konzervovaná), kukurica (konzervovaná), majonéza, ocot, soľ, tuniak (konzerva)

Pangasius s provensálskou omáčkou

bambino, cibuľa, čierne korenie (mleté), jablko, maslo, mlieko, pangas, provensálske korenie, soľ

Tuniaková nátierka IX

biele korenie (mleté), citrónová šťava, kyslá smotana, majonéza, petržlenová vňať, soľ, tuniak (konzerva), vajíčko

Tuniakový šalát

biely jogurt, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, hrášok (mrazený), kryštálový cukor, ľadový šalát, paprika, paradajky, pažítka, soľ, tuniak (konzerva), vajíčko

Lososová nátierka V

bambino, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, kôpor, kyslá smotana, losos (údený), pažítka, soľ, uhorka

Cestovinový nákyp s hráškom

bazalka (čerstvá), cesnak, čierne korenie (mleté), eidam, farfalle, hrášok (konzervovaný), nastrúhaný muškátový oriešok, olivový olej, smotana na šľahanie, soľ, vajíčko

Cestoviny zapečené s mäsom

bravčové stehno, čierne korenie (mleté), eidam, farfalle, hladká múka, hrášok (konzervovaný), margarín, mlieko, soľ, strúhanka, vajíčko

Cannelloni s pečeňovou plnkou

biele víno, cannelloni, cibuľa, citrónová šťava, hladká múka, kuracia pečeň, majoránka, maslo, maslo, mlieko, mrkva, nastrúhaný muškátový oriešok, olivový olej, ovčí syr, paradajkový pretlak, paradajky, polohrubá múka, tymián, údený syr

Pečený losos II

biele víno (suché), citrón, kôpor, losos, mrkva, pór, zeler

Kalerábový šalát s údeným lososom

čierne korenie (mleté), kaleráb, losos (údený), med, panenský olivový olej, reďkovka, rukola, soľ, vaječný žĺtok, vínny ocot (biely)