Grilovaná bravčová krkovička II

bravčová krkovička: 4 plátky
marináda
cesnak: 4 strúčiky
olej: 3 PL
kari korenie
koreninová zmes - grilovacie korenie: 4 KL
rozmarín (čerstvý)
Kategória:
bravčové mäso
gril
Postup:
Krkovičku umyjeme, usušíme a naklepeme. Cesnak očistíme, prelisujeme. Zmiešame s olejom, pridáme kari korenie, grilovacie korenie, soľ, lístky rozmarínu a premiešame. Marinádou potrieme plátky mäsa dáme ich na 2 hodiny do chladničky. Potom mäso ugrilujeme z každej strany.
Poslať recept na email: Pošli

Teplý sendvič

bageta, cibuľa, čierne korenie (mleté), kyslá smotana, majonéza, parmezán, soľ, šunka

Zapečené kuracie prsia

čierne korenie (mleté), kuracie prsia, maslo, mlieko, polohrubá múka, šampiňón, soľ, vajíčko

Čertovské kuracie stehná

chilli korenie, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, kuracie stehno, olivový olej, rozmarín (čerstvý), šalvia, soľ

Grilované bravčové rebierko V

biele korenie (mleté), biely jogurt, bravčové rebierko, cesnak, čierne korenie (mleté), kôpor, kukurica, med, olivový olej, paradajkový pretlak, soľ, soľ

Grilované kuracie prsia IV

biely jogurt, cesnak, čierne korenie (mleté), kuracie prsia, olivový olej, olivový olej, paprika, petržlenová vňať, rozmarín (čerstvý), šalvia, soľ, tymián, vínny ocot (biely)

Pečená makrela

cesnak, čierne korenie (mleté), makrela, olivový olej, petržlenová vňať, rozmarín (čerstvý), soľ, tymián

Losos v kôprovej omáčke

citrón, kôpor, kyslá smotana, losos, maslo, vaječný žĺtok

Cestinovový šalát s údeným lososom

čierne korenie (mleté), citrónová šťava, farfalle, losos (údený), majonéza, smotana na šľahanie, soľ, údený syr, uhorka (konzervovaná)

Tuniakový šalát II

cibuľa, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, fazuľa (konzervovaná), kukurica (konzervovaná), majonéza, ocot, soľ, tuniak (konzerva)

Pangasius s provensálskou omáčkou

bambino, cibuľa, čierne korenie (mleté), jablko, maslo, mlieko, pangas, provensálske korenie, soľ