Kuracie prsia so špargľou a nivou

kuracie prsia: 300 g
špargľa (sterilizovaná): 100 g
eidam: 10 g
mlieko: 200 ml
Niva: 100 g
olej
čierne korenie (mleté)
sójová omáčka: 2 KL
soľ
vegeta
Kategória:
kuracie mäso
Postup:
Kuracie prsia naklepeme, osolíme, okoreníme. Pokvapkáme sójovou omáčkou a prudko osmažíme na rozpálenom oleji. Pred dokončením pridáme špargľu, aby sa oteplila. Na druhú panvicu dáme variť mlieko, do ktorého pridáme nastrúhanú Nivu a povaríme. Pridáme kuracie prsia, špargľu a necháme spolu podusiť.
Poslať recept na email: Pošli

Horčicové kuracie stehná

cesnak, cibuľa, čierne korenie (mleté), dijónska horčica, morčacie stehno, paradajky, petržlenová vňať, soľ

Teplý sendvič

bageta, cibuľa, čierne korenie (mleté), kyslá smotana, majonéza, parmezán, soľ, šunka

Zapečené kuracie prsia

čierne korenie (mleté), kuracie prsia, maslo, mlieko, polohrubá múka, šampiňón, soľ, vajíčko

Čertovské kuracie stehná

chilli korenie, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, kuracie stehno, olivový olej, rozmarín (čerstvý), šalvia, soľ

Grilované bravčové rebierko V

biele korenie (mleté), biely jogurt, bravčové rebierko, cesnak, čierne korenie (mleté), kôpor, kukurica, med, olivový olej, paradajkový pretlak, soľ, soľ

Grilované kuracie prsia IV

biely jogurt, cesnak, čierne korenie (mleté), kuracie prsia, olivový olej, olivový olej, paprika, petržlenová vňať, rozmarín (čerstvý), šalvia, soľ, tymián, vínny ocot (biely)

Pečená makrela

cesnak, čierne korenie (mleté), makrela, olivový olej, petržlenová vňať, rozmarín (čerstvý), soľ, tymián

Losos v kôprovej omáčke

citrón, kôpor, kyslá smotana, losos, maslo, vaječný žĺtok

Cestinovový šalát s údeným lososom

čierne korenie (mleté), citrónová šťava, farfalle, losos (údený), majonéza, smotana na šľahanie, soľ, údený syr, uhorka (konzervovaná)

Tuniakový šalát II

cibuľa, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, fazuľa (konzervovaná), kukurica (konzervovaná), majonéza, ocot, soľ, tuniak (konzerva)