Warning: fopen(./log/session_1461828.log) [function.fopen]: failed to open stream: Disk quota exceeded in /data/w/e/webrecepty.sk/web/lib/class_debug.php on line 49

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /data/w/e/webrecepty.sk/web/lib/class_debug.php on line 55

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /data/w/e/webrecepty.sk/web/lib/class_debug.php on line 55
Kuracie prsia na prírodno - Webrecepty

Kuracie prsia na prírodno

kuracie prsia: 600 g
cibuľa: 1 ks
maslo: 10 g
voda: 500 ml
olej
majoránka
soľ
vegeta
Kategória:
kuracie mäso
Postup:
Kuracie prsia nakrájame na rezne, vyklepeme a osolíme a necháme odstáť 15 minút. Cibuľu nakrájame nahrubo a opražíme na panvici. Cibuľu vyberieme a vo výpeku prudko opražíme kuracie prsia. Pridáme cibuľu, podlejeme vodou, dochutíme vegetou a podusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme majoránku, maslo a dáme 5 minút dusiť.
Poslať recept na email: Pošli

Tuniakový šalát II

cibuľa, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, fazuľa (konzervovaná), kukurica (konzervovaná), majonéza, ocot, soľ, tuniak (konzerva)

Pangasius s provensálskou omáčkou

bambino, cibuľa, čierne korenie (mleté), jablko, maslo, mlieko, pangas, provensálske korenie, soľ

Tuniaková nátierka IX

biele korenie (mleté), citrónová šťava, kyslá smotana, majonéza, petržlenová vňať, soľ, tuniak (konzerva), vajíčko

Tuniakový šalát

biely jogurt, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, hrášok (mrazený), kryštálový cukor, ľadový šalát, paprika, paradajky, pažítka, soľ, tuniak (konzerva), vajíčko

Lososová nátierka V

bambino, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, kôpor, kyslá smotana, losos (údený), pažítka, soľ, uhorka

Cestovinový nákyp s hráškom

bazalka (čerstvá), cesnak, čierne korenie (mleté), eidam, farfalle, hrášok (konzervovaný), nastrúhaný muškátový oriešok, olivový olej, smotana na šľahanie, soľ, vajíčko

Cestoviny zapečené s mäsom

bravčové stehno, čierne korenie (mleté), eidam, farfalle, hladká múka, hrášok (konzervovaný), margarín, mlieko, soľ, strúhanka, vajíčko

Cannelloni s pečeňovou plnkou

biele víno, cannelloni, cibuľa, citrónová šťava, hladká múka, kuracia pečeň, majoránka, maslo, maslo, mlieko, mrkva, nastrúhaný muškátový oriešok, olivový olej, ovčí syr, paradajkový pretlak, paradajky, polohrubá múka, tymián, údený syr

Pečený losos II

biele víno (suché), citrón, kôpor, losos, mrkva, pór, zeler

Kalerábový šalát s údeným lososom

čierne korenie (mleté), kaleráb, losos (údený), med, panenský olivový olej, reďkovka, rukola, soľ, vaječný žĺtok, vínny ocot (biely)