Kuracie prsia na prírodno

kuracie prsia: 600 g
cibuľa: 1 ks
maslo: 10 g
voda: 500 ml
olej
majoránka
soľ
vegeta
Kategória:
kuracie mäso
Postup:
Kuracie prsia nakrájame na rezne, vyklepeme a osolíme a necháme odstáť 15 minút. Cibuľu nakrájame nahrubo a opražíme na panvici. Cibuľu vyberieme a vo výpeku prudko opražíme kuracie prsia. Pridáme cibuľu, podlejeme vodou, dochutíme vegetou a podusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme majoránku, maslo a dáme 5 minút dusiť.
Poslať recept na email: Pošli

Teplý sendvič

bageta, cibuľa, čierne korenie (mleté), kyslá smotana, majonéza, parmezán, soľ, šunka

Zapečené kuracie prsia

čierne korenie (mleté), kuracie prsia, maslo, mlieko, polohrubá múka, šampiňón, soľ, vajíčko

Čertovské kuracie stehná

chilli korenie, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, kuracie stehno, olivový olej, rozmarín (čerstvý), šalvia, soľ

Grilované bravčové rebierko V

biele korenie (mleté), biely jogurt, bravčové rebierko, cesnak, čierne korenie (mleté), kôpor, kukurica, med, olivový olej, paradajkový pretlak, soľ, soľ

Grilované kuracie prsia IV

biely jogurt, cesnak, čierne korenie (mleté), kuracie prsia, olivový olej, olivový olej, paprika, petržlenová vňať, rozmarín (čerstvý), šalvia, soľ, tymián, vínny ocot (biely)

Pečená makrela

cesnak, čierne korenie (mleté), makrela, olivový olej, petržlenová vňať, rozmarín (čerstvý), soľ, tymián

Losos v kôprovej omáčke

citrón, kôpor, kyslá smotana, losos, maslo, vaječný žĺtok

Cestinovový šalát s údeným lososom

čierne korenie (mleté), citrónová šťava, farfalle, losos (údený), majonéza, smotana na šľahanie, soľ, údený syr, uhorka (konzervovaná)

Tuniakový šalát II

cibuľa, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, fazuľa (konzervovaná), kukurica (konzervovaná), majonéza, ocot, soľ, tuniak (konzerva)

Pangasius s provensálskou omáčkou

bambino, cibuľa, čierne korenie (mleté), jablko, maslo, mlieko, pangas, provensálske korenie, soľ