Kuracie prsia plnené rukolou

kuracie prsia: 600 g
vlašské orechy: 80 g
maslo: 100 g
smotana na šľahanie: 250 ml
olivový olej dl
biele korenie (mleté)
rukola: 150 g
soľ
Kategória:
kuracie mäso
Postup:
Kuracie prsia naklepeme, osolíme, okoreníme. Do stredu dáme rukolu a zabalíme. Kuracie prsia opečieme na oleji. Orechy osmažíme na masle zalejeme smotanou a dochutíme korením. Podávame s cestovinami.
Poslať recept na email: Pošli

Grilované bravčové rebierko V

biele korenie (mleté), biely jogurt, bravčové rebierko, cesnak, čierne korenie (mleté), kôpor, kukurica, med, olivový olej, paradajkový pretlak, soľ, soľ

Grilované kuracie prsia IV

biely jogurt, cesnak, čierne korenie (mleté), kuracie prsia, olivový olej, olivový olej, paprika, petržlenová vňať, rozmarín (čerstvý), šalvia, soľ, tymián, vínny ocot (biely)

Pečená makrela

cesnak, čierne korenie (mleté), makrela, olivový olej, petržlenová vňať, rozmarín (čerstvý), soľ, tymián

Losos v kôprovej omáčke

citrón, kôpor, kyslá smotana, losos, maslo, vaječný žĺtok

Cestinovový šalát s údeným lososom

čierne korenie (mleté), citrónová šťava, farfalle, losos (údený), majonéza, smotana na šľahanie, soľ, údený syr, uhorka (konzervovaná)

Tuniakový šalát II

cibuľa, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, fazuľa (konzervovaná), kukurica (konzervovaná), majonéza, ocot, soľ, tuniak (konzerva)

Pangasius s provensálskou omáčkou

bambino, cibuľa, čierne korenie (mleté), jablko, maslo, mlieko, pangas, provensálske korenie, soľ

Tuniaková nátierka IX

biele korenie (mleté), citrónová šťava, kyslá smotana, majonéza, petržlenová vňať, soľ, tuniak (konzerva), vajíčko

Tuniakový šalát

biely jogurt, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, hrášok (mrazený), kryštálový cukor, ľadový šalát, paprika, paradajky, pažítka, soľ, tuniak (konzerva), vajíčko

Lososová nátierka V

bambino, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, kôpor, kyslá smotana, losos (údený), pažítka, soľ, uhorka