Kuracie prsia plnené rukolou

kuracie prsia: 600 g
vlašské orechy: 80 g
maslo: 100 g
smotana na šľahanie: 250 ml
olivový olej dl
biele korenie (mleté)
rukola: 150 g
soľ
Kategória:
kuracie mäso
Postup:
Kuracie prsia naklepeme, osolíme, okoreníme. Do stredu dáme rukolu a zabalíme. Kuracie prsia opečieme na oleji. Orechy osmažíme na masle zalejeme smotanou a dochutíme korením. Podávame s cestovinami.
Poslať recept na email: Pošli

Pangasius s provensálskou omáčkou

bambino, cibuľa, čierne korenie (mleté), jablko, maslo, mlieko, pangas, provensálske korenie, soľ

Tuniaková nátierka IX

biele korenie (mleté), citrónová šťava, kyslá smotana, majonéza, petržlenová vňať, soľ, tuniak (konzerva), vajíčko

Tuniakový šalát

biely jogurt, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, hrášok (mrazený), kryštálový cukor, ľadový šalát, paprika, paradajky, pažítka, soľ, tuniak (konzerva), vajíčko

Lososová nátierka V

bambino, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, kôpor, kyslá smotana, losos (údený), pažítka, soľ, uhorka

Cestovinový nákyp s hráškom

bazalka (čerstvá), cesnak, čierne korenie (mleté), eidam, farfalle, hrášok (konzervovaný), nastrúhaný muškátový oriešok, olivový olej, smotana na šľahanie, soľ, vajíčko

Cestoviny zapečené s mäsom

bravčové stehno, čierne korenie (mleté), eidam, farfalle, hladká múka, hrášok (konzervovaný), margarín, mlieko, soľ, strúhanka, vajíčko

Cannelloni s pečeňovou plnkou

biele víno, cannelloni, cibuľa, citrónová šťava, hladká múka, kuracia pečeň, majoránka, maslo, maslo, mlieko, mrkva, nastrúhaný muškátový oriešok, olivový olej, ovčí syr, paradajkový pretlak, paradajky, polohrubá múka, tymián, údený syr

Pečený losos II

biele víno (suché), citrón, kôpor, losos, mrkva, pór, zeler

Kalerábový šalát s údeným lososom

čierne korenie (mleté), kaleráb, losos (údený), med, panenský olivový olej, reďkovka, rukola, soľ, vaječný žĺtok, vínny ocot (biely)

Losový sendvič

bambino, celozrnný chlieb, čierne korenie (mleté), citrónová šťava, kôpor, losos (údený), soľ, tvaroh